massey ferguson

Nieuws

Grote jongen

MF7720

Verkocht: deze grote jongen, de MF 7720, 200 pk, luchtremmen en vele optie's. We bouwen er nog een GPS installatie op en hij kan aan het werk in Veldhoven !

laden met comfort !

manitouk

Verkocht aan een klant in Bergeijk, deze prachtige Manitou verreiker, nieuw model.

Schudden met Massey Ferguson

mftd

Deze klant kan voorlopig weer vooruit met zijn nieuwe schudder van Massey Ferguson !

Degelijke onkruidborstel maakt de stoep schoon

lvr70h

Speciaal voor de proffessional zijn er deze onkruidborstels van M-Sweep, hydraulisch aangedreven voor het zwaardere werk. Bij een hoveniersbedrijf uit Geldrop veegt hij vanaf nu de stoep schoon !

Hardi Navigator staat voor kwaliteit

hardinavigator4000

Zojuist afgeleverd deze veldspuit Hardi Navigator met 4000 L tank en 27 m brede spuitboom.

Mooie Massey

mf18

Afgeleverd: Deze hele mooie Massey Ferguson, bestemd voor boomkwekerij in Veldhoven!

Kwaliteit van Kranzle

kranzletherm1017

Kranzle heet water hogedrukreiniger, verkocht aan klant in Maarheeze. Interesse ? Nu nieuwe actiemodellen tegen speciale prijzen !

Klaar voor het nieuwe seizoen !

tempo

Weer een mooie nieuwe Vaderstad Tempo V maiszaaimachine met kunstmestbak verkocht. Deze gaat naar loonbedrijf Stassen in Belgie.
Met twee van deze machines moet het wel goed komen bij hen dit seizoen.

Schuiven maar!

sneeuwschuif

Gelijk met de eerste sneeuw ook maar de eerste sneeuwschuif verkocht voor deze winter. Deze gaat werken in Someren.

Deze giant is er geknipt voor !

heggeschaar

Deze heggeschaar op de Giant loader is de perfekte oplossing wanneer er veel heggen geknipt moeten worden. Veel succes ermee voor onze klant in Hamont, Belgie.

Klepelen natuurlijk met Votex.

votex

Verkocht aan tuindbouwbedrijf dat weet wat ze willen, deze professionele Votex klepelmaaier komt hen goed van pas.

Ook gebruikt nog erg gewild !

pers

Deze Massey Ferguson 2160 grotebalenpers zojuist verkocht aan klant in Belgie.

Boerentrekker met een plus !

mf5613a

Vandaag verkocht deze stoere boerentrekker, de Massey Ferguson 5613 met 130 pk en een aantal optie's. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel werkplezier !

Manitou staat zijn mannetje

man

Verkocht in Sterksel deze prachtige Manitou, geheel nieuwe model !

Als het niet van boven komt, halen we het van onder !

perrot

Weinig water van boven de laatste tijd dus moeten we het maar uit de grond halen. Dat beregenen kan prima met deze haspel van Perrot, hoge kwaliteit en uitzonderlijke levensduur ! Onze klant in Haler zal er nog lang plezier van kunnen hebben.

Hardi maakt het waar

hardi

Verkocht aan graszodenkweekbedrijf in Someren deze Hardi Commander veldspuit, niet alleen voor onkruidbestrijding maar zeker ook vor bemesting van het gras.

Happen

ap200

Laden van een voerwagen gaat natuurlijk net iets beter en sneller met deze kuilhapper die wij deze week verkochten.

Overal voeren

trioliets1

Verkocht in Borkel en Schaft deze Trioliet Solomix 1 met losketting voorop die ook nog met een hydraulische side/shift uitgeschoven kan worden. Hiermee is het dus ook mogelijk om te lossen in voertroggen.

Wat een span !

mf6713s

Nu verkocht deze hele mooie Massey Ferguson 6713 S, en daarbij de beroemde Massey Ferguson pers, koploper in de hooibouwtechnologie.

Goed voor een tweede leven !

mf6290

Verkocht: Massey Ferguson 6290. Deze trekker heeft al een mooi leven achter zich maar is zeker nog goed voor de toekomst.

Giant kan alles

tendo

Giant is niet alleen groot in knikladers maar ook verreikers en skidsters ziiten in het programma. Mooi voorbeeld is deze verreiker die bestemd is voor een klant in Leende.

Bogballe net dat beetje meer !

bb

Bogballe kunstmeststrooiers uit de L-serie zijn eenvoudig en degelijk en geven het beste strooibeeld van alle strooiers. Zeer goed afgewerkt met alle bouten en moeren uit RVS-inox. Deze gaat naar een klant in Peer, Belgie.

Tot alles in staat !

mfvd

Verkocht aan akkerbouwer in Riethoven, deze prachtige Massey Ferguson 7718. Met 210 pk onder de motorkap is deze tot alles in staat. Als extra door ons voorzien van een luchtdrukwisselsysteem voor de banden. Veel succes gewenst met deze trekker!

Richting voorjaar ?

bogballe

Alvast verkocht voor in het voorjaar: Bogballe L2 kunstmeststrooier, de degelijkste strooier die op dit moment leverbaar is !

Spuiten op milieuvriendelijke manier

hardi15m

Milieuvriendelijk dus met luchtondersteuning spuiten, bespaart tevens in uw beurs. Ook nog net in dit jaar verkocht aan een boomkwekerij in Someren. Het betreft een Hardi Master TwinStream met 15 m spuitboom en 1000 L tank.

Massey Ferguson 5711

mf5711global

Op de valreep van het jaar nog verkocht aan een veehouderij in Nederweert deze mooie Massey Ferguson 5711.

NU BIJ ONS TE HUUR

trilos4

Nu bij ons te huur Trilo bladzuigwagen met 4m3 inhoud. Gemakkelijk bladeren opruimen en verwijderen. Vraag naar de voorwaarden!

De hoogte in

merlop34.7

Verkocht deze verreiker die 7 meter de hoogte in kan!

Strakke kuil

AP

Met deze AP kuilhapper houdt je de kuil altijd strak. Deze gaat naar Borkel en Schaft waar hij nog vele happen voor de boeg heeft.

Voeren zonder mengen

feedo

Niet iedereen kiest zomaar voor een voermengwagen om het voer voor het vee te brengen. Er zullen altijd voor- en tegenstanders blijven. Onze klant uit Borkel en Schaft koos in dit geval voor een voerdoseerwagen van Schuitemaker. Zijn koeien zullen er smakelijk van genieten!

Zonnige toekomst

mf7718

Het melkveebedrijf in Bocholt dat deze nieuwe Massey Ferguson 7718 Dyna VT kocht gaat zeker een zonnige toekomst tegemoet met deze tractor. Compleet met luchtremmen en fronthef kan hij elke klus klaren. Heel veel succes gewenst met de nieuwe aanschaf!

Prettig weekend

ads

Een zonnig weekend was het in Someren tijdens de agrarische dagen. Veel klanten ontmoet en veel bij kunnen praten. Ook hebben we met succes de nieuwe hooibouwlijn van Massey Ferguson aan u kunnen tonen. Bedankt voor jullie komst.

Sterk staaltje

mf8730

De sterkste trekkers ooit door Massey Ferguson gebouwd zijn die van de 8700 serie. Deze prachtige Massey Ferguson 8730 met max. 325 pk is verkocht aan een loonbedrijf in Veldhoven.

Professioneel maaien

gianniferrari

Professioneel gazon maaien, speciaal voor grote oppervlaktes. Deze maaier incl veegbak, verkocht in Budel voor een strakke grasmat !

200 pk naar Hoogeloon

mf7620

Hier vertrekt weer 200 pk van ons erf naar een erf in Hoogeloon. Niet voor niets al eens bekroond tot tractor van het jaar, deze MF 7620. De werkplek mag ook comfortabel zijn, zeker wanneer je er vele uren per dag in doorbrengt. En door de verhoogde onderhoudsintervallen tot 500 uur, ook nog met gereduceerde onderhoudskostenkosten.

Giant veegt schoon

giant263sw

Verkocht in Valkenswaard, deze mooie Giant kniklader incl. veegmachine om het erf schoon te houden.

Veegmachine voor tweewielige trekker

veger

Verkocht: de tweewielige trekker van deze klant hebben we voorzien van een professionele veegmachine.

Het is maar lucht

airpress

Meer geeft deze schroefcompressor niet, alleen maar lucht. Maar dat was ook alles wat een garagebedrijf uit Maarheeze nodig had. Met droger en filter voldoet deze daar prima.

Zo kan het ook

1080

Wanneer een tractor niet nieuw is kunnen we hem voor u natuurlijk ook wweer nieuw maken. Zie hier de prachtige Massey Ferguson 1080 van onze klant uit Luyksgestel. Bijna 50 jaar oud en toch weer als nieuw !

Mestverspreider

mestverspreider

Nog steeds in trek zijn deze mestverspreiders van 4,5 ton laadvermogen. Deze gaat in Leende verder zijn diensten bewijzen.

Cirkelmaaier voor strakke grasmat

sicma

Deze Sicma cirkelmaaier gaat naar Valkenswaard om de grasmat bij een paardenhouderij strak te houden.

Kunstmeststrooier met kunststof bak

kmsosmo

Bij maaien hoort natuurlijk ook bemesten dus deze kunstmeststrooier houdt vanaf nu het Valkenswaardse gras groen !

Maschio sterk in de grond

maschiofrees

Verkocht in Maarheeze, deze krachtige Maschio frees.

Robuuste woeler

evers

Verkocht in Riethoven deze diepwoeler van Evers, niet kapot te krijgen!

Professioneel grondbewerking

carrier425

Deze professionele schijveneg gaat naar Sterksel. De Vaderstad Carrier heeft conische schijven die dus altijd dezelfde snijhoek hebben. Elke schijf is individueel opgehangen in rubbers, dit zorgt voor een zeer goede dieptenauwkeurigheid. De schijven van gehard zweeds V55 staal gaan veel langer mee dan de gebruikelijke schijven. Dankzij de X-vorm loopt de Carrier altijd recht achter de trekker.

Nieuwe Stiga gazonmaaiers

stigazeroturn

Nieuw op de markt en nu al de eerste verkocht in Maarheeze, de Stiga Zero Turn ZT 5132 T gazonmaaier, bestuurd met 2 stuurhendels. Met 2 cilinder 23 pk motor en maaibreedte van 132 cm genoeg om snel en efficient grote oppervlakken te maaien.

Maschio klepelmaaier in actie

maschiogiraffa

Verkocht: deze klepelmaaier van Maschio. De Giraffa, uitstekend geschikt voor bijv. slootkanten.

Fendt ingebouwd

fendtvaderstad

Deze week hebben we deze Fendt 516 Van loonbedrijf Agro Snoeijen in mogen bouwen tussen de nieuw aangeschafte Vaderstad maiszaaimachine en de bijbehorende fronttank voor kunstmesttoevoeging. Vanaf nu kan er gezaaid worden met een snelheid tot 15 km/uur waarbij er geen korrel gemist wordt.

Maaien als het kan

fella310

Nog net voor het maaiseizoen verkocht deze Fella frontmaaier met en werkbreedte van 3.00 meter en getrokken ophanging voor minder beschadiging van de graszode.

Zien rijden doet rijden

bcsvolcan

Ook voor een aardbeienkwekerij uit Kinrooi was dit een mooi moment om te gaan rijden met BCS, in dit geval de BCS Vulcan SDT met Dualsteer en overdrukcabine.

BCS de trekker voor de specialist

2xbcs

Twee maal BCS tuinbouwtractor verkocht aan plantenkwekerij Thwan van Gennip in Lierop. Zij moeten kunnen vertrouwen op goed materiaal en de ervaring met dit merk was al bijzonder goed.

Koeien in de wei, een weidebloter hoort daarbij !

joskinbloter

Om in een perceel waar de koeien lopen steeds een optimale grassnede te behouden kan een weidebloter niet gemist worden. Deze nieuwe Joskin weidebloter gaat nu naar zijn nieuwe eigenaar.

Ploegtijd

vogel

Voorjaar is ploegtijd. Nog net op tijd aangekocht door klant is deze nieuwe Vogel en Noot XM 950, 4 -schaar ploeg. Een middelzware allround ploeg die ook grote hoeveelheden gewasresten onderwerkt.

Eenvoudig instelbaar, nauwkeurig en snel

bogballe

Verkocht in Heeze, deze Bogballe kunstmeststrooier, de koning onder de strooiers! In een van Europa's grootste en meest geavanceerde testhallen in Denemarken worden deze strooiers continue getest en verder ontwikkeld.

Vaderstad Tempo op volle snelheid vooruit

tempo

Verkocht aan loonbedrijf in in Olmen Belgie deze supersnelle maiszaaimachine van Vaderstad. Zaaien met snelheid tot wel 16km per uur en toch met grote nauwkeurigheid!

Massey Ferguson reikt ver

mfverreiker

En daar gaat weer een Massey Ferguson verreiker de boer op. In dit geval aangeschaft door een melkveehouderij in Knegsel.

Helaas worden deze niet meer gemaakt.

ukw5000

De UKW 5000 voerdoseerwagen van Trioliet is helaas uit het programma maar een jong gebruikte is dan natuurlijk een alternatief. Zoals deze die verkocht is aan een melkveebedrijf in Waalre.

180 paardekrachten

mf7618

Zojuist verkocht, deze Massey Ferguson 7618 Dyna 6. Sterke, veelzijdige trekker met een zeer economisch brandstofverbruik. Deze gaat zijn krachten inzetten in Hamont.

Verder reiken dan je neus lang is

mf9407s

Dat kan zeker met deze Massey Ferguson verreiker die gaat naar Heeze. Met zijn hefcapaciteit van 3500 kg en hefhoogte van 7 meter is geen klus hem te veel. Laag draaipunt van de giek en gebogen cabine zorgen voor het beste zicht van alle verreikers.

Druk op de ketel !

airpress

Ook voor alle soorten compressoren en hogedruk reinigers kunt u bij ons terecht. Deze schroefcompressor zojuist afgeleverd in Sterksel.

Niet alles blijft in Nederland

mf5610

Afgeleverd in Neerpelt Belgie, deze Massey Ferguson 5610, met 105 pk sterke 3-cilinder motor. Multifunktioneel inzetbaar.

Klaar voor het komend seizoen 2017 !

fellats1603s

Met deze grote Fella hark is deze klant alvast verzekert van een goede start in 2017. Zuiver harken, 1 of 2 zwaden afleggen of een dubbel zwad maken, het kan allemaal met deze perfectionist.

Meestverkochte schudder

fellath8608dn

Schudder afgeleverd, de ondertussen wel beroemde Fella Th 8608 met een werkbreedte van 8.60 m. Deze meest verkochte schudder gaat naar Boxtel.

Demonstratie Vaderstadt

mfv

A.s. vrijdag 14 oktober is er bij ons een demonstratie van Vaderstadt grondbewerkingsmachines met Massey Ferguson tractoren. iedereen van harte welkom op het adres Raadbroekweg 5, 6027 RE Soerendonk. Aanvang 13:00 uur.

Tractor met ervaring

mf8460

Verkocht: beresterke Massey Ferguson 8460 met ervaring maar nog lang niet afgewerkt.

Het gras voor de voeten wegmaaien

sm310

Nu verkocht, midden in het maaiseizoen. De klant van deze Fella SM 310 TL-KC maaier kan nu bij iedereen het gras voor de voeten wegmaaien. Deze bewezen schijvenmaaier zal zich ook hier gaan bewijzen.

Fruitteeltmaaier

votexsk180

Zojuist afgeleverd, deze Votex Super Combi. Is speciaal ontwikkeld voor de fruitteelt en boomkwekerij. Achter deze machine kan nog een andere aftakasaangedreven machine gekoppeld worden bijv. en boomgaardspuit.

Kipper van 8 ton afgeleverd

kipper8

Vandaag weer een klant blij gemaakt met deze 8 tons kipper.

Maaien met Giant

giantbloter

Cirkelmaaier voor bevestiging aan Giant loader. Deze klant kan voortaan makkelijk rond zijn stallen maaien.

1van de 80

graafarm

Een van de ongeveer 80 aanbouwdelen die je aan een Giant kniklader kunt gebruiken is deze nieuwe graafarm. Verkocht aan een tevreden Giant gebruiker.

Zaaitijd

monosem6r

De zaaitijd is weer aangebroken dus ook voor de belgische klant die deze Monosem 8 rijige maiszaaimachine aanschafte.

Kuiluithaaldoseerbak die ook mengt

vdwbak

Met deze, in Someren verkochte, VDW voerdoseerbak in de hef kan het voer toch gemengd worden.

160 pk direkt beschikbaar

mf6616demo

Verkocht: Massey Ferguson 6616, Dyna 6, compact en wendbaar met een perfecte vermogen-gewicht verhouding is dit de sterkste en meest compacte 4-cilinder. Vanaf nu rijdt hij rond in Heeze.

Soms ook een blauwe

bcsvithar

Deze sterke BCS Vithar met omkeerinrichting vertrekt vandaag naar een klant in Lierop.

Giant

giant263

Voor deze klant een welkome hulp in en om het bedrijf.

Alles in 1 werkgang

cappon

Voor deze klant uit Sterksel gaat het dit voorjaar allemaal wat sneller na de aanschaf van deze Cappon vorenpakker aan de ploeg.

Diepgravend

neus

Verkocht: Neuson mobiele kraan

Veegmachine

agrometveger

Verkocht: nieuwe Agromet veegmachine voor aan de heftruck.

Boer zoekt loader

giant4502t

Verkocht aan klant in Heythuysen: Giant loader met diverse hulpstukken.

Waker Neuson All it takes!

kraan6503

Afgeleverd in Eindhoven, nieuwe Neuson kraan

Groot, groter, grootst

mf8727

Verkocht: deze mooie Massey Ferguson 8727 Met zo'n 300 pk's onder de motorkap !

Wat een verlichting

lucasraptorVanaf nu geen stro meer handmatig verdelen maar volautomatisch met deze stroverdeler van Lucas. Voor het melkgeitenbedrijf waar deze naar toe gaat een grote verlichting van het werk.

Kerstdiner

triolietmasterbusterVerkocht in Sterksel, deze Trioliet zelfladende voerdoseerbak. Voor de koeien van deze veehouder is het kerstdiner verzekert.

Het kan vriezen, het kan dooien

zoutstrooiermeyer

Klaar voor de winter: Gustaaf Groenspecialisten is er weer klaar voor met deze nieuwe strooier.

Vogel en Noot

terramix

Zojuist afgeleverd : nieuwe Vogel en Noot Terramix schijvencultivator. Deze combinatie zorgt voor uitstekende mengwerking, ook bij geringe werkdiepte.

Verhuizing

lmbswinkels

Met ingang van 01-09-2015 is onze vestiging Bergeijk verhuist naar Soerendonk. Vanzelfsprekend verhuizen onze mensen daar, mee naar Soerendonk. Hierdoor behouden we de capaciteit in mensen en machines en zijn we in staat om efficienter te werken. Door ons te concentreren op één plaats denken we een betere service te kunnen verlenen aan u.

Vanaf nu is het mogelijk om onderhoud en veel reparaties bij u aan huis te doen.

We hebben een nieuw langjarig contract met Massey Ferguson inclusief een uitbreiding van ons verzorgingsgebied. Hierdoor is uw en onze toekomst met Massey Ferguson gewaarborgd.

Wij willen dat u tevreden bent, dan zijn wij het ook!

Alle goeds in 1 machine

fellats8055pro

In de dubbele hark met middenafleg, de Fella TS 8055 PRO zijn alle voordelen van alle merken harken in 1 machine bij elkaar gebracht. Het resultaat is deze superhark. Verkocht aan ecofarm van der Kruis in Heeze.

Dubbelop met Fella

fellasm310tlkc

Verkocht aan de heer Maas uit Sterksel: een Fella achtermaaier SM 310 TL-KC. De frontmaaier was er al naar alle tevredenheid, dus nu wordt het dubbelop maaien.

Onkruid bestrijden zonder chemische middelen

avantonkruidbestrijder

Onkruid bestrijden op biologische manier, dat kan met deze onkruidbrander bevestigd aan een Avant kniklader. Nu bij ons verkrijgbaar!

Het ultime werkpaard

mf5613

Verkocht in Neerpelt: het ultime werkpaard van Massey Ferguson voor alle voorkomende werkzaamheden, de 5613.

Met MF naar grote hoogte

mf7616voorlader

Verkocht in Borkel en Schaft: Massey Ferguson 7616 Dyna 6 met voorlader. Met een voorlader op dit formaat trekkers blijft vrijwel niets meer onbereikbaar.

Fella SM 991 TL-KC

fellatriple

Het maaiseizoen breekt weer aan. Deze brede Fella maaier is daar in elk geval op tijd bij. Loonbedrijf van de Mierden uit Veldhoven schafte hem aan en is dus ook voor u nu beschikbaar.

Slepen

zoconsleep

Verkocht in Heeze, deze geheel verzinkte weidesleep van Zocon.

Het beste naar Best

mfbest

Verkocht aan klant uit Best, deze mooie Massey Ferguson 5445 Dyna 4.

Even lucht happen

scariflex

Lucht is niet alleen belangrijk voor mens en dier maar zeker ook voor het gras. Met deze weidebeluchter van Joskin, verkocht in Leende, moet dat zeker lukken. Het beste compromis tussen beluchten en weideslepen.

Veel werkplezier met deze mier.

giantv452thd

Deze week afgeleverd: Giant V 452T HD , die zal de nieuwe eigenaar veel plezierige werkuren verschaffen.

Aardappelen snijden

vdwbak

Verkocht aan klant in Soerendonk deze VDW voerdoseerbak met aardappelmes. Hiermee worden aardappels fijngesneden tot hapklare brokken.

Massey Ferguson 6616

mf6616

De afgelopen jaar geintroduceerde Massey Ferguson 6600 serie gaat goed. Deze gaat naar loonbedrijf Cuijvers in Neerpelt.

Beresterk

mf7622

Inderdaad beresterk, deze Massey Ferguson 7622 exclusive. Bij Loonbedrijf van der Mierden v.o.f. in Veldhoven wisten ze dat al. Dus komt deze er nu bij.

En weer een kleintje

mf1523

Groot in het kleine werk, functioneel op het erf en gemakkelijk voor de kleinere klussen. Deze gaat zich waar maken in Sterksel.

Massey in het klein

mf1532

Ook de kleinere Massey Fergusons staan hun mannetje. Deze 32 pk sterke traktor onlangs verkocht in Lommel.

Stro blazen

lucas

Met deze stroblazer, verkocht in Soerendonk wordt niet alleen het werk verlicht maar ook stro bespaart.

Herfst.........

votexbladzuiger

Het gevolg van de herfst is natuurlijk de vele bladeren. Daarom kocht Gustaaf Groenspecialisten deze professionele Votex bladzuiger.

Jammer dat hij weer weg moet

mf6613

Bijna jammer dat hij weer weg moet bij ons , deze prachtige Massey Ferguson 6613 verkocht aan melkveebedrijf in Meeuwen-Gruitrode. Sterke 4-cilnder die tot max. 145 pk kan geven en een zeer laag brandstofverbruik.

Kubota makkelijke hulp

kubotastv40

Verkocht: Kubota compacttrekker met voorlader, klein maar toch 40 pk sterk, makkelijke hulp voor vele karweitjes.

MF 5450 naar Riethoven

mf5450demo

Massey Ferguson 5450 verkocht aan de heer van Bakel in Riethoven.

Vele monden te voeren

stortidobermann

Omdat er bij de familie Swinkels in Someren steeds meer monden gevoerd moeten worden kozen ook zij voor deze zelfrijdende voermengwagen. De Storti Dobermann voldoet aan al hun eisen.

Groot in het kleine werk

giant254sw

Deze Giant 254 SW zojuist afgeleverd aan een klant. Voor het kleinere werk de perfekte oplossing.

Hij kan het wel schudden

fella540

Met de nieuwe Fella schudder, aangeschaft door manege Kluizerheide in Valkenswaard, kunnen ze het daar wel schudden.
De perfecte grasverdeling van Fella zorgt voor een snellere droging.

Bijzondere verschijning

smartrac

Nu nog een bijzondere verschijning maar gezien de positieve reacties komen er snel meer. De Smartrac zelfrijdende voermengwagen van Trioliet Deze is, als een van de eerste in het zuiden, verkocht aan de familie Coppens in Westerhoven die ook over de getrokken uitvoering al erg enthousiast waren.

Lest Best

mf7490

Als laatste uit de 7400 serie kocht loonbedrijf van de Mierden uit Veldhoven deze nieuwe Massey Ferguson 7490.
Deze trekker heeft zich in het verleden al genoeg bewezen. Vanaf nu wordt de serie vervangen door de nieuwe 7600 serie

Even snel harken

fellats1402

Verkocht: Fella TS 1402. Kwaliteitsmachine om ook met grotere snelheden toch perfect harkwerk af te leveren. Fella staat voor degelijke en betrouwbare hooibouwmachines. Zie www.hooibouw.nl

Voeren met zelfrijder

stortidobermann

Wij feliciteren familie Kuijken uit Knegsel met de aankoop van hun Storti Dobermann zelfrijdende voermengwagen. De oude getrokken Storti voermengwagen heeft hier jarenlang, zonder problemen, zijn diensten bewezen. Voor hen was de keuze dus niet zo moeilijk.

BCS Volcan

bcsvolcan

Afgeleverd: nieuwe BCS Volcan met Votex klepelmaaier aan tuinbouwbedrijf van Gennip. uitgevoerd met lage cabine en zowel knikbesturing als voorwielbesturing.

Fella schudt perfect

fellath11008trans

Verkocht: deze Fella TH 11008 Trans. Perfect schudden met een grote werkbreedte.

Zo groen als het gras

johndeerecirkelmaaier

Aan hoveniersbedrijf Gustaaf verkocht: driedelige John Deere cirkelmaaier voor een perfekte grasmat.

En al weer een.

vaderstad1

Direkt na de verkoop van onze eerste Vaderstad machine nu ook de volgende. Deze is voor loonbedrijf van Beers in Vessem.

Vaderstad

vaderstad

Onlangs door de firma Homburg gepresenteerd in Nederland is het merk Vaderstad. De eerste klanten zijn reeds overtuigd van de voordelen. Loonbedrijf van Raak uit Hooge Mierde kocht deze 8-rijige maiszaaimachine.

9.30 m in een werkgang

fellasm991tlkc

Deze Fella SM 991 TL-KC met een werkbreedte van 9.30 m verkocht aan Loonbedrijf Waterschoot in Hoogeloon.

Veeg je eigen straatje schoon

tuchelekm230

Dat kan met deze degelijke veegmachines van Tuchel. Onlangs 2 van deze machines verkocht, beide bij een landbouwbedrijf in Heeze!

Toptrekker

mf6614

Met Massey Ferguson naar de top. Dat kan vanaf nu bij het melkveebedrijf van de v.o.f. van Hooff-Maas in Leende met deze nieuwe nieuwe Massey Ferguson 6614. Een van de 10 nieuwe modellen uit de 6600 serie met zeer zuinige motoren en die voldoen aan de hoogste milieueisen.

Afgeleverd

manitouvg

Verkocht: verreiker Manitou MLT 7.35 voor plantenkwekerij van Gennip in Lierop.

Giantisch

giantv4502t

Afgeleverd aan Sportbedrijf De Karpen in Eindhoven: weer zo een makkelijke hulp bij veel werkzaamheden, de Giant staat zijn mannetje wel !

Mooi in Cranendonck

kuhngmd702f

Afgeleverd aan de gemeente Cranendonck deze Kuhn schijvenmaaier in de fronthef.

Hardi Alpha zelfrijdende spuit

hardialpha1

Verkocht bij tuinbouwbedrijf, deze zelfrijdende spuit met luchtondersteuning Hardi Alpha Evo met spuitbomen van 36 m en een tankinhoud van 4100 L.

Als er een schaap over de dam is volgen er meer

fellasm270kc

En dat is deze door een melkveebedrijf aangekochte Fella maaier SM 320 KC. Na 15 jaar maaien met de vorige Fella maaier, toch maar een keer inruilen hoewel hij het nog prima deed! Veel succes voor het komende seizoen!

Balenwagen

balenwagen

Nu al verkocht, dus klaar voor het volgend seizoen, met deze balenwagen en bijgeleverde Wifo balenklem.

Spragelse GreenLine Combitrailer

spragelse

Afgeleverd Spragelse GreenLine Combitrailer in Eindhoven.

Fella afgeleverd

fellats880

Vandaag afgeleverd deze superieure hark, de Fella TS 8055 Pro. Met de nieuwe onderhoudsarme rotorkop wordt het onderhoud beperkt tot een minimum. Met het zware onderstel ook geschikt voor extreme omstandigheden!

Afgeleverd Thaler

thaler3150

Onlangs afgeleverd mooie Thaler mini-kniklader met cabine.

Trioliet

Verkocht Trioliet UKW 3500. Ze doen het nog steeds goed, de UKW kuiluithaaldoseerwagens van Trioliet met een maximale inhoud van 5,5 m3.

Gras zaaien op zijn amerikaans

landpride

Verkocht: Deze Landpride graszaaimachine van amerikaanse origine zal menig sportveld weer groen gaan maken.

All you need is red

mf5455

Nieuwe Massey Ferguson 5455 met steepnose en voorlader afgeleverd in Heeze.

Thaler 2748

thaler2748

Nieuwe Thaler kniklader op weg naar een klant in Weert.

Storti zelfrijdende voermengwagen

dobermann

Al vaak gedacht aan een zelfrijdende voermengwagen ? Nu bij ons de mogelijkheid om hem uit te proberen: de STORTI Dobermann zelfrijder ! Neem snel contact op voor een demo.

MF 5450

mf5450

Afgeleverd in Weert, deze Massey Ferguson 5450 met voorlader in het rood en geintegreerde fronthef af fabriek.

Houtsnipperwagen

snipperkar

Zojuist afgeleverd deze bijpassende houtsnipperwagen met aftakasaandrijving voor de Vandaele houtversnipperaar van een hoveniersbedrijf uit Valkenswaard.

Paardenrusthuis in Leende koopt deze ALTEC stroverdeler

stroverdeleraltec

Aan een paardenrusthuis in Leende werd verkocht deze ALTEC stroverdeler voor het makkelijk instrooien van de paardenstallen.
Deze stroverdelers leveren wij in allerlei soorten en maten, ook stroblazers in de hef of op wielen.

LMB Swinkels

Raadbroekweg 5
6027 RE Soerendonk
Tel. 0495-591401
Henry Swinkels
Mob. 06-22423967

Openingstijden

maandag 8.00 - 17.15 uur
dinsdag 8.00 - 17.15 uur
woensdag 8.00 - 17.15 uur
donderdag 8.00 - 17.15 uur
vrijdag 8.00 - 17.15 uur
zaterdag 9.00 - 13.00 uur


Tussen 12.30 en 13.00 uur hebben we pauze.

Verkoop buitendienst

Hans Swinkels (06-51125628)
verkoop@henryswinkels.nl

Privacy Statement


Webdesign by: Webbing4all
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Laatste advertenties


niem1niemeijer3chaarbm